vaxol-product

Användningsområden

Har du besvär av öronvax? Har du en känsla av lock för örat? Har du nedsatt hörsel? Kliar det i dina öron? Simmar och badar du mycket? Använder du ofta öronsnäckor/hörlurar, hörselskydd eller öronproppar? Är du över 65 år? Använder du hörapparat?

Om du känner igen dig i något av detta, så kan du få god hjälp till bättre öronhälsa genom att använda Vaxol®.

Vaxol® smörjer hörselgången och mjukgör öronvax!

Vaxol® är en smidig och lättanvänd öronspray som hjälper dig att hålla öronen rena och friska. Den smörjer huden i hörselgången samt mjukgör och avlägsnar öronvax på ett naturligt sätt. Vid regelbunden användning av Vaxol® försvinner behovet av öronspolning samtidigt som klåda i hörselgången lindras.

En annan egenskap är att Vaxol® bildar barriär på huden i hörselgången, återfuktar huden och lindrar på så sätt klåda och irritation pga torra hörselgångar.

Varför ska man hålla öronen rena och friska?

I dina öron finns två av dina viktigaste sinnesorgan; hörsel och balans. För att dessa ska fungera väl och du ska kunna kommunicera och umgås, så är det viktigt att hålla miljön i örat och huden i hörselgången ren och mjuk.  Miljön i öronen påverkas av flera faktorer; ålder, individ, yttre åverkan, bakterier, etc.  Öronen sköter stor del av rengöringen helt naturligt, med hjälp av öronvax.

Om det bildas för mycket eller för lite öronvax så kan hörseln bli nedsatt och även andra symptom kan uppstå. Genom att hjälpa öronen att hålla rent, så bibehåller du god hörsel, god livskvalitet och ett socialt umgänge.

Då kan du använda Vaxol®:

Vid för mycket öronvax kan du använda Vaxol® för att mjuka upp och avlägsna överflödigt öronvax. Regelbunden användning gör också att du förebygger problem med öronvax och vaxproppar och kan slippa öronspolning. Det minimerar risk för symptom såsom nedsatt hörsel, lock för öronen, ont i öronen, yrsel.

Vid klåda och irritation pga torra hörselgångar kan du spraya med Vaxol® i hörselgången, vilket smörjer och mjukgör huden i hörselgången.

Vid mycket bad, simning eller dusch kan du använda för att skydda örat mot vatten. Det lägger sig på huden i hörselgången som en barriär mot vattnet.

 

 

För barn:

  • Enkel och naturlig hjälp för att hålla känsliga barnöron rena och vaxproduktionen i balans.
  • Hjälp för att undvika känslosam öronspolning/ utsugning på barn.

För äldre:

  • Känsliga åldrande hörselgångar och öron, ev med nedsatt hörsel, blir enkelt och naturligt rena och mjuka.
  • Du som använder hörapparat (yttre åverkan i örat ger obalans i äldre öron. 80% av alla problem med hörapparater är vaxrelaterade), får enkel hjälp att hålla öronen rena.

För vuxna/ unga:

  • Enkel hjälp för att förebygga och behandla problem med hörsel och öronvax – innan problemen uppstår!
  • Hjälp till god öronhälsa för dig som använder hörlurar eller öronproppar (vaxproduktionen ökar dramatiskt med dessa – ger obalans i örat och ökad risk för vaxpropp.)

Köp Vaxol® på närmaste apotek

Köp Vaxol®